Mitch van Haaren

Jouw financiële toekomst verdient aandacht
Wil jij ontdekken hoe je jouw geld slimmer kan gebruiken, zodat jij meer vermogen, rust én vrijheid creërt? In ‘The Wealth Program’ sta jij/jullie & jouw wensen centraal.

INtroducing

The Wealth Program

Persoonlijk. Inspirerend. Maatwerk. Uniek.

In een complexe financiële wereld met zoveel mogelijkheden, zie ik dat er ook veel vraagtekens zijn. Het is mijn missie om jouw vraagtekens om te buigen in uitroeptekens, zodat jij/jullie op een rustige & overzichtelijkere manier verder kunnen gaan met waar het om draait… vrij leven! Neem jij vandaag de stap to build your wealth?

Dit maakt 'The Wealth Program" uniek

10+ jaar ervaring

Niet goed, geld terug garantie

Mens op 1. Cijfers op 2.

Resultaatgericht

Business Coaching
Wie is Mitch

Dé Financiele Gids

Toen ik 12 jaar was zei ik al dat ik Controller* wilde worden. Ik wist niet precies wat het inhield alleen dat het iets te maken had met geld. Zo’n 10 jaar later werd die uitspraak werkelijkheid.
Nu ben ik op een missie om financiële vraagstukken op te lossen, zodat vraagtekens ombuigen in uitroeptekens.
In mijn carriére heb ik gezien hoe ’t MBK en beursgenoteerde bedrijven financieel worden aangestuurd en succesvol blijven, iets waar weinig mensen toegang tot hebben. Het is een hele andere kijk! Dezelfde financiële principes neem ik mee bij ’t verwezenlijken van jouw financiële doelen.
*iemand die zogezegd de portemonnee van bedrijven controleert, adviseert, beheerd en helpt bij de juiste financiële keuzes maken om continuïteit te waarborgen, zodat alles en iedereen financieel rust & richting heeft – in welke fase dan ook.

Mitch van Haaren

“Ik help je bij het realiseren van een helder financieel plan, zodat jij kan genieten zónder financiële zorgen”

Lisa's Story

“Vel, euismod pellentesque quis aliquet viverra tempor augue tristique imperdiet scelerisque vulputate cursus aenean ac gravida fusce enim urna ultrices dictum volutpat amet.”

Waar The Wealth Program bij kan helpen:

Waar je financieel ook staat, mét de juiste aandacht is er zóveel meer mogelijk om jouw wensen & doelen te realiseren.
savings, budget, investment-2789112.jpg
01.

Financieel Planning

Het leven is verrassend en valt niet te plannen. Met financial planning krijgt u voor uzelf uw doelen helder en wat er nodig is om die te bereiken. Zo komt u uiteindelijk tot een financieel plan dat aansluit op uw levensdoelen. U kunt bijvoorbeeld toewerken naar financiële onafhankelijkheid, om tijd te hebben voor de dingen die u echt belangrijk vindt. Het leven gaat al snel genoeg. In een persoonlijke financiële planning worden in elk geval onderstaande componenten meegenomen:
02.

Beleggen

Herken je iets in je leven wat je gedaan hebt, waarvan je vooraf dacht ‘dat ga ik nooit durven of doen?’ Hetzelfde is met beleggen… het klinkt te risicovol, ver van je bed show of het is alleen voor de rijken. Maar er is een verschil tussen (vaak aangeleerde) gedachten en de feiten over beleggen. Alles begint met kennis opdoen en ontdekken wat beleggen je kan brengen. Daarna kan je altijd beslissen wat voor jou goed voelt.
compass, newspaper, finance-2779371.jpg
wallet, empty, poverty-3548021.jpg
03.

Sparen

Je begrijpt wat sparen betekend, maar je merkt ook dat sparen voor je niet zo gaat als je graag wilt. Sparen gaat veel verder dan geld op een spaarrekening zetten, het is een wereld op zich. Daar neem ik je graag in mee, zodat jij je eigen piloot wordt van jouw financiële vliegtuig en op die manier fijner op bestemming komt.
04.

Inkomsten belastingen

Dit is vaak ’t onderwerp waar (bijna) altijd expertise voor wordt ingeschakeld, omdat je graag jaarlijks de inkomstenbelastingaangifte volledig wilt hebben opgestuurd aan de Belastingdienst. Ondanks dat er veel wordt doorgegeven door je werkgever en bank, blijven er soms vraagtekens en daar maak ik uitroeptekens van!
turn on, switch off, energy-2933016.jpg
high grass, to stroll, relax-1504284.jpg
05.

Rust, overzicht én richting

Geen wealth zonder mental health. Met andere woorden, je kan veel geld hebben maar wat heb je er aan als je alleen maar kopzorgen hebt en je niet comfortabel voelt bij je financiën (toekomst)? Je hebt een leven, en ik geloof dat je leven mooier wordt als je financieel rust, overzicht en richting hebt. Daar profiteert alles en iedereen van.
06.

Inspiratie & Perspectieven

We gaan het complexe, simpel maken! Er zijn zoveel financiële termen, producten manieren en gedachtes… en daarom is inspiratie en nieuw perspectief onmisbaar als je jouw financiën slimmer wilt laten beheren & groeien. Ik neem je hier mee op een journey, zodat jij wegloopt met een hele andere kijk op geld.

“Niemand wilt voor financiële verrassingen komen te staan, jij toch ook niet? Kies voor een fijne toekomst!”

Neem de stap en gun jezelf antwoorden op belangrijke financiële vragen!

Financiële zaken zijn persoonlijk, daarom maak ik altijd eerst persoonlijk kennis om te zien of er een klik is, geheel vrijblijvend!

WIN a free coach session!
Every month a new winner!
Do you want to win a 1.5H intensive coach session and have the opportunity to invest in yourself and work on your goals? Fill out the form!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download het E-book

Do you really want to get further?

Feel welcome to Write me! I am here to listen