Mitch van Haaren

Days:
Hour:
Min:
Sec:
Uniek groepsprogramma om authentieker te leven

Creëer je ideale leven met de Unstoppable Life School™

Na zelf veel geprobeerd te hebben loop ik nog steeds vast (in mijn hoofd) en mis ik iets om écht verder te komen. Dan is dit programma voor jou! Hier krijg jij alle handvatten voor ’n fijner & authentieker leven.
Krijg de regie terug in jouw leven

Jij wilt het groter, beter & mooier

We hebben allemaal uitdagingen in het leven en dat is oké en er is geen goed of slecht. En doe je er goed aan om naar jezelf te (blijven) kijken, omdat onze innerlijke wereld bepaalt hoe we ons voelen, denken & handelen. Daar hebben we invloed op en is direct een bron van wijsheid & rijkdom. Als je op dit moment ergens tegenaanloopt, graag anders/beter wilt of gewoon meer wilt groeien, dan zijn er altijd oplossingen. Dit programma is er een van.
Unstoppable Life Bootcamp zorgt voor positiviteit & impact

Ga van dit...

Naar dit...

Een (Online) School voor een authentiek & mooier leven

in 3 maanden leef jij authentieker, heb jij de volledige regie, krijg jij impactvolle inzichten, ervaar je enorme persoonlijke groei & heb je waardevolle tools + skills die jij altijd & overal kan inzetten.

Diepgang & Pragmatisch

Persoonlijk & eerlijk

Online (+ live sessies)

Nobco, met Coaching meer succes, Mitch, Definitie

Elke keuze die je maakt is een goede keuze.

Ik weet het nog heel goed toen ik in 2018 ontslag nam van mijn corporate job… het was super spannend en de vraag of dit wel een goede keuze was speelde lang door mijn hoofd. Maar het was tijd voor verandering en voelde dat ik mijn eigen unieke wereld moest ontdekken. Dus ging ik letterlijk alleen op reis!

Het was soms oncomfortabel, uitdagend & confronterend, en ik zie juist al die momenten als onvermijdelijk als je écht wilt groeien als mens. Het gaf mij zelfs het inzicht om te richten op coaching, iets wat ik met zóveel passie doe!

Door een keuze te maken neem je de stap naar groter, beter & mooier leven. Maak jij de keuze om de regie in je leven te pakken?

De voordelen...

Krijg meer Zelfvertrouwen & Geluk

Leer krachtige tools voor meer rust

Creëer een mindset die voor jou werkt

Samen komen we verder

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”

- Mitch van Haaren

Certified Life Coach & NLP Master Practitioner

Wat is de investering?

Deze bootcamp is voor jou die ziet, voelt & denkt dat er meer in hem/haar zit en misschien al wat heeft geprobeerd (bijv. boeken gelezen, webinars gevolgd) om verder te komen. Maar toch lukt het nog nét niet om …… te doorbreken/los te laten om groter, mooier & authentieker te leven.

Als dat zo is en jij bent gemotiveerd en bereid om jezelf iets te gunnen, schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Unstoppable Life School

1
399
10% korting bij betaling in één keer
  • Impactvolle & Doelgerichte bootcamp
  • Gastsprekers met verdieping op specifieke onderwerpen
  • Een combi van Zoom-sessies & op locatie
  • Vrijblijvende inschrijving
  • Gespreid betalen mogelijk
  • 100% geld terug garantie binnnen 14 dagen

Hoe alles eruit ziet

Gedurende 3 maanden gaan jij & ik (+ alle mede-deelnemers) aan de slag met jouw (innerlijke) verhaal. En krijg je vele antwoorden & inzichten over o.a. waar je vandaan komt, waar je goed in bent, hoe jij patronen doorbreekt en hoe jij JOUW leven écht op JOUW manier kan leven.

Met deze bootcamp heb jij de volledige regie over alles wat je wilt bereiken, met wie & hoe. Je ontdekt jouw unieke waardes, versterkt je mindset voor meer positiviteit & zelfvertrouwen en weet welke stappen jij moet (blijven) zetten om een ideaal & authentiek leven te hebben.

Om alles puur & persoonlijk te houden, maak ik altijd eerst kennis via een 1:1 kennismaking-call waarin we ook alle details bespreken.
“The past has no power over the present moment.”

wat andere mensen zeggen

Testimonials

Vera
Lees verder
Mitch geeft je de ruimte jouw verhaal te delen en stelt vragen die verhelderend werken, waardoor de hulpvraag meer uitgediept wordt. Hij luistert, vat samen en kijkt wat passend is om antwoord te krijgen. We deden een mooie oefening uit de NLP. Op het moment van visualisatie ging hij mee in mijn proces en liet mij inzicht verkrijgen. Iets wat heel fijn is, want dat is ook echt van mij. Er zat een duidelijke lijn in het gesprek met een goede afronding. Stof tot nadenken en weer een diepere laag. Dankjewel Mitch!
Salik
Lees verder
Recent een coaching traject afgerond bij Mitch. Ik zou dit een ieder aanraden. Mitch is een fijne coach die daadwerkelijk luistert, en hierbij snel bij de kern kan komen. Hierdoor kan een ieder op zowel privé/professioneel gebied veel inzichten krijgen, en deze op zijn beurt meenemen in zijn day-to-day werkzaamheden. Mitch opereert als een echte vertrouwenspersoon, iemand waarbij je echt je verhaal kwijt kan. Ik heb heel veel geleerd van Mitch en wil hem dan ook hartelijk bedanken voor deze waardevolle ervaring.
Stan
Lees verder
Mitch is mensgericht en kijkt samen met jou hoe jij je doelen kan behalen. De oefeningen brengen in kaart wie jij bent en waar je voor staat. Vanuit daar wordt gekeken welke acties en opdrachten jij moet uitvoeren om te werken aan jouw resultaat.

Waarom jij de (online) bootcamp moet volgen

Er is zóveel meer mogelijk...

Een kleine verschuiving in de manier waarop we denken of één klein inzicht kan alles positief veranderen. Wanneer je in jezelf & toekomst gaat investeren krijg je meer kansen te zien in een wereld vol afleiding, leef je leven volgens je eigen waarden en heb de kennis en tools om te creëren wat je wilt!
“Never give up. Never let things out of your control dictate who you are.”

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

FAQ

De investering is € 1.399. Dit is te betalen in één keer of gespreid. Dit en meer zullen we tijdens onze 1:1 intro-call bespreken.
Na je inschrijving kijken we of we bij elkaar passen en deel ik de volgende stappen in ons 1:1 gesprek.
Goed om te weten is dat ik alleen met een geselecteerd aantal gemotiveerde mensen start.
En dat mag…we hebben allemaal wel eens twijfels.
En wat zou jij graag willen? Blijven in het oude of iets nieuws ervaren en naar een next leven gaan met alles wat je doet, wie je bent & wilt bereiken? Schrijf jij je vrijblijvend en dan kan je na onze 1:1 altijd nog beslissen of je erbij wilt horen.
Dit is direct een vraag om zelf te beantwoorden en te starten om te gaan vertrouwen op jezelf & intuïtie… Voel je ’n connectie met mij & het programma? Denk je ‘hé dit lijkt mij tof’, of zie je dit als een mooie uitdaging voor je zelf? Tip = gebruik pen & papier om het te beantwoorden.

In dit programma draait het om jou, wordt jij uitgedaagd om groter te gaan & wordt je ook begeleid om daar te komen. Dit allemaal in een fijne groep die allemaal hetzelfde willen; Een idealer leven creeëren! Schrijf je vrijblijvend in zou ik zeggen 🙂

Dat weet je nooit. Gelukkig heb ik een 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Dus ik zou het gewoon proberen, het ergste wat er kan gebeuren is dat je je geld terug krijgt. En het mooiste: dat je ’n onwijs gaaf avontuur hebt vol groei, ontwikkeling en mensen ontmoeten.

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Investeer in jezelf & toekomst

Liever eerst eerst kennismaken? Boek dan nu een GRATIS 30 min. Discovery-Call!
Of DM me op een van mijn socials:
WIN a free coach session!
Every month a new winner!
Do you want to win a 1.5H intensive coach session and have the opportunity to invest in yourself and work on your goals? Fill out the form!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download het E-book

Do you really want to get further?

Feel welcome to Write me! I am here to listen